terug naar overzicht
concert
13 Sep 2019
20:30

Chris Cain + Sannie’s Kitchen

Popzaal

Cains expressieve stijl is het resultaat van een leven lang studeren en een doorzettend streven om de blues te perfectioneren. Zijn passie voor muziek werd al vroeg in zijn leven aangewakkerd door de liefde van zijn ouders voor blues en soul. Bluesmuziek kwam continue uit de speaker van de stereo-installatie en familie-uitstapjes vonden vaak plaats in de vorm van concertbezoek. Zo zag kleine Chris als driejarige peuter al BB King live aan het werk.

Als kind leerde hij zichzelf gitaar spelen, ging hij muziek studeren en leefde hij voor zijn 18e levensjaar al van de muziek. Naast gitaar, beheerste hij ook de piano, basgitaar, klarinet én saxofoon. Een voorbeeld voor andere bluesmuzikanten! Hoewel hij in zijn thuisland al lang een levende blueslegende is, trekt hij pas sinds 2018 door Europa. Na een zeer succesvolle tour vorig jaar komt hij nu weer terug. Gitaarliefhebbers, grijp je kans!

Support
Het voorprogramma wordt verzorgd door Sannie’s Kitchen. Deze band is geformeerd rond de Roermondse mondharmonicasoliste Sannie Jansen. De band speelt een vrolijke mix van rhythm and blues, swingende rock en soulclassics in een bluesjasje. Sannie’s Kitchen staat bekend om haar unieke sound en energieke live optredens.

€ 15,00Koop tickets
https://www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/chris-cain/