Eten & drinken

"First we eat, then we do anything else." - M.F.K. Fisher

Zo denken we er over bij ECI Roermond! Vergaderen inclusief lunch of buffet? Een hapje eten voor een voorstelling? Uitgebreid dineren in een Michelin sterren restaurant? Bij ECI komt zelfs de grootste bourgondiër aan zijn trekken. Het complex herbergt meerdere horeca locaties; waaronder een grandcafé, bistro en een restaurant. Neem voor openingstijden, reserveringen of de kaart een kijkje op de websites van onze horeca partners.

ECI Eetcafé

ECI Eetcafé is het grand café van ECI Roermond en misschien wel het meest gezellige stukje ECI. In deze sfeervolle ambiance kun je dagelijks genieten van onze heerlijke gerechten bereid met verse producten. Natuurlijk ben je, voorafgaand of na afloop van een van onze vele activiteiten, ook welkom voor een drankje! Lees meer

Mr Sammi

In 2017 verwelkomen we een geheel nieuwe partner: Mr. Sammi! Uitbaters Ankie Janssens en Michel Schlicher, in Roermond bekend van Lounge 44, komen met een geheel nieuw horeca concept ECI Roermond versterken. Bistro bar Mr. Sammi opent naar verwachting medio 2017 haar deuren in de ECI Roermond. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Restaurant One

Restaurant One is één van de beste restaurants van Roermond. Lunchen en dineren in een stoere, wereldse ambiance. Gastronomie en cultuur komen hier samen. One staat voor een ontspannen, persoonlijke ambiance. Een boeiende wijnkaart en eenvoudige ingrediënten die verrassen in geraffineerde gerechten tegen prettige prijzen. Het Michelin-ster restaurant beschikt verder over een lounge terras aan de Roer, een loft voor private dining en een chef's table.