Feestzaal huren

Een personeelsfeest, een bedrijfsjubileum, een nieuwjaarsreceptie of een afscheid dat gevierd mag worden? Wij houden wel van een feestje! Dus voor het huren van een feestzaal ben je bij ECI Roermond aan het goede adres.

Theaterzaal (max. 750 gasten)

De ECI theaterzaal transformeert met één druk op de knop tot een platte zaal van formaat! Door het inschuiven van de tribune ontstaat een geluidsdichte feestzaal met een oppervlakte van 360 vierkante meter. En dat biedt ongekende mogelijkheden. De, normaliter onder de tribune gelegen, extra tappunten en de aanwezige technische faciliteiten maken deze ruimte zeer geschikt voor grotere (personeels) feesten, diner dansants, evenementen of concerten.

Popzaal (max. 550 gasten)

Het stoere karakter van deze concertzaal, in combinatie met de zeer uitgebreide faciliteiten (o.a. verhoogd podium, barvoorziening, kleedkamers en toiletten bereikbaar vanuit de zaal) geven de bijeenkomst juist dat beetje meer. Daarnaast beschikt de popzaal natuurlijk over de meest moderne technische audio-, video- en lichtfaciliteiten. Een onvergetelijk personeelsfeest, een besloten concert of benefietavond in een bruisende setting? Dan is de ECI popzaal de locatie bij uitstek.

ECI Café (max. 100 gasten)

Het ECI café leent zich perfect voor kleinere borrels en recepties van 30 tot max. 100 gasten. Zoals de naam al zegt, het café is van alle feest-gemakken voorzien. Waaronder een bar en geluidsinstallatie.

Meer weten over de mogelijkheden?  Neem contact met ons op, telefoonnummer 085 076 81 00 of per e-mail: business@eciroermond.nl