Evenementenlocatie

Evenementenlocatie ECI heeft alles onder één dak. Een aantrekkelijke ligging, bijzondere zalen, vriendelijk personeel, uitstekende catering, moderne technische faciliteiten en parkeergelegenheid voor de deur. Alle ingrediënten om het feest, congres of seminar tot een groot succes te maken. Daarnaast maakt het indrukwekkende industriële decor ECI Roermond tot een zeer gewilde locatie voor activiteiten als fashionshows en fotoshoots tot aan productpresentaties en TV-opnames.

Flexibiliteit, dat vinden we zeer belangrijk. Niet alleen in onze service, planning en aanpak. Maar ook van onze zalen. Zo is de theaterzaal niet alleen als congreszaal te gebruiken, maar door de verwijderbare tribune en tapaansluitingen ook in te richten als feestzaal. En worden er in de popzaal, naast concerten ook vele seminars georganiseerd. Ons team denkt graag mee over een verrassende invulling van iedere bijeenkomst.

En ook buiten zijn er mogelijkheden, waaronder een sfeervolle binnenplaats en evenemententerrein van ruim 1.300 m2. Met voorzieningen als evenementenstroom en wateraansluiting een ideale locatie voor (publieks)evenementen als festivals, markten en sportactiviteiten.

Meer weten over de mogelijkheden van ECI als evenementenlocatie?  Neem contact met ons op, telefoonnummer 085 - 0768100 of per e-mail: business@eciroermond.nl