Onze partners

Wist je dat er naast evenementen, cultuur en horeca nog een hoop bedrijvigheid bij ECI Roermond is? Onderstaande partners hebben allemaal een plekje in het ECI Complex.

Kunstuitleen Bonnefanten

Droomt u van een mooi kunstwerk aan de muur? De collectie van Bonnefanten Kunstuitleen bestaat uit ruim 6000 werken van zowel gerenommeerde als jonge, veelbelovende kunstenaars.  Je kunt er terecht voor de huur (of koop) van schilderijen, tekeningen, gouaches, foto’s, aquarellen, grafiek en sculpturen.
Website

KVGM

KVGM Improvement Solutions ondersteunt organisaties bij het behalen en behouden van certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging.
Website

Mr. Sammi Bistro Bar

Mr.Sammi is een horecagelegenheid waar in een relaxte omgeving, zowel binnen als buiten, eten en drinken gecombineerd kan worden met zakelijke en persoonlijke ontmoetingen. Mr.Sammi is de plek om ‘s middags een heerlijke lunch te nuttigen, ’s avonds te dineren of op elk willekeurig moment te genieten van een heerlijke cocktail met barbytes. Waar de sfeer ongedwongen is, kwaliteit en service op nummer 1 staan en het leven op culinaire wijze gevierd wordt. Website

Op Dreef

Op Dreef is aan de voorkant een cultureel jongeren festival dat sinds 2013 plaatsvindt. Ze wil haar bezoekers een mooie plek geven waar zij kunnen genieten van elkaar, de natuur en de muziek. Aan de achterkant heeft Op Dreef een sociaal maatschappelijke functie. Op Dreef helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘op dreef’, ofwel aan het werk. Mensen buiten de arbeidsmarkt krijgen de kans stage te lopen bij het festival of bij een van de leverende bedrijven uit de regio. Deze stage dient als monitor om de werkzoekenden en hun capaciteiten beter inzichtelijk te krijgen en om de werkzoekende uiteindelijk sneller aan een passende baan te helpen. Ook speelt Op Dreef voor meerdere bekende organisaties en ondernemers een belangrijke rol in de realisatie van hun events. Website

Reactivators

REACTIVATORS gaat graag aan de slag met jouw merk. Mede dankzij hun roots in de internationale muziek- en evenementenbranche weten ze als geen ander hoe je het beste verschillende doelgroepen bereikt. Vanuit een passie voor muziek en het nachtleven ontstond 10 jaar geleden de organisatie van evenementen: het bedenken van kenmerkende concepten om zoveel mogelijk mensen op één plek te verzamelen. REACTIVATORS zet inmiddels op een effectieve wijze hun kennis en ervaring op het gebied van marketing in voor verschillende ondernemingen en organisaties. Een groot gedeelte van de klanten is actief in de event- en leisure branche, maar ze zijn ook actief voor organisaties en ondernemingen in o.a. de horeca, retail en dienstverlening. Website

Restaurant One

Lunchen en dineren in een stoere, wereldse ambiance. Gastronomie en cultuur komen hier samen. One staat voor een ontspannen, persoonlijke ambiance. Een boeiende wijnkaart en eenvoudige ingrediënten die verrassen in geraffineerde gerechten tegen prettige prijzen. Het Michelin-ster restaurant beschikt verder over een lounge terras aan de Roer, een lift voor private dining en een chef’s table.
Website

Rugzorg Roermond

Rugzorg Roermond is gespecialiseerd in het lokaliseren en corrigeren van aandoeningen aan de wervelkolom en het zenuwstelsel met als doel een optimale gezondheid. Glenn Langley D.C. is een Amerikaanse Doctor of Chiropractic. Sinds 2001 is hij een erkend geregistreerd chiropractor bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).
Website

Stichting ECI Cultuurfabriek

Stichting ECI Cultuurfabriek is verantwoordelijk voor de culturele invulling binnen het ECI complex. Kijk voor de actuele programmering op het gebied van theater, pop, film, cursussen, workshops, exposities, evenementen en manifestaties op de website van ECI Cultuurfabriek.
Website

Roerdelta

Roerdelta is de plek waar alles elkaar ontmoet. Het leven van de stad en de rust aan het water. Een bruisende toekomst voor zo’n 750 huishoudens middenin historisch Roermond dicht bij alle voorzieningen. Deze ontwikkeling, met als kloppend hart de ECI, is de laatste schakel dit de stad met het water verbindt. Roerdelta / SDK Vastgoed staat garant voor een levendige wijk met karakter. Website

PSW Dagbesteding

PSW biedt begeleiding bij een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking. De organisatie huurt binnen ECI Roermond elke dinsdag een atelierruimte waar een groep enthousiaste cliënten onder begeleiding hun creativiteit kan ontwikkelen in de teken- en schilderkunst.
Website