Info over zaalverhuur

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op steenworp afstand van de Roermondse binnenstad, het station en de uitvalswegen? Organiseer je een congres, seminar, training of feest? Bij ECI Roermond ben je aan het juiste adres voor het huren van een (zakelijke) ruimte. We hebben vrijwel alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst: techniek, horeca, kennis en ervaring.

ECI Roermond beschikt over een scala aan zalen en lokalen van diverse afmetingen. Ieder met de unieke ECI uitstraling en sfeer; stoer en ongepolijst. Al onze ruimtes ademen een combinatie van historie, bedrijvigheid en cultuur. Maar zijn voorzien van de moderne faciliteiten. Zo maken gasten en bezoekers in alle zalen gratis gebruik van ons WIFI netwerk.

Met behulp van ons gedreven team, top kwaliteit cateringconcepten en de unieke combinatie met kunst & cultuur maken wij van iedere gelegenheid een speciale belevenis. Van intieme bijeenkomst tot grootschalig bedrijfsevenement. Meer informatie, een toelichting en / of rondleiding gewenst? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Via telefoonnummer 085 076 81 00 of per e-mail: business@eciroermond.nl