terug naar overzicht
concert
29 Dec 2018
21:00

ABBA Gold

Popzaal

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show. Tel daarbij op twee getalenteerde zangeressen, en je snapt waarom de band populairder dan ooit was, zelfs meer dan deritg jaar nadat de formatie op het wereldtoneel verscheen! plus twee mooie dames met gouden strotten!

Niet voor niets spelen en coveren zo veel muzikanten het repertoire van ABBA. Het is een masterclass in popmuziek! Het is dan ook moeilijk om de hoge en lage tonen te halen die die Agnetha en Frida wisten te bereiken, al helemaal met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat.

Gelukkig is daar ABBA Gold, een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm! Twee geweldige zangeressen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.Voor deze speciale kerstshow zullen uiteraard de nummers Merry Christmas en Happy New Year ook in het vaste repertoire zitten. Ga 2018 uit met een knaller en kom naar ABBA Gold in de ECI Cultuurfabriek!

€ 20,00Koop tickets
https://www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/abba-gold/