terug naar overzicht
theater
24 Nov 2018
20:00

Korzo Dansclick 20

Theaterzaal

Surface Image (duet) 
Choreografie: Antonin Comestaz
Het werk van de in Nederland wonende Fransman Antonin Comestaz (1980) getuigt van een groot gevoel voor dynamiek, ruimte, energie en muzikaliteit. Speciaal voor DansClick maakte hij een nieuw intiem duet, gebaseerd op een geliefde frase uit zijn veel geprezen ‘Surface Image’.

Essential Rights
Choreografie: Fernando Troya
Fernando Troya (1985) legt in het grimmige trio ‘Essential Rights’ met drie mannelijke dansers een wereld bloot waarin veel uit te vechten valt. Kameraadschap maar ook verraad, conflict maar ook toenadering, sportiviteit maar ook vertwijfeling.
Essential Rights – https://youtu.be/JYvUpSA4aKI

ENGEL
Choreografie: Marta Alstadsæter, Kim-Jomi Fischer
Is het circus of is het dans? ‘ENGEL;  van Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter is het allebei: een symbiose van dans en circus, met zachte en vloeiende performances rond kracht, balans en verhouding over de innerlijke strijd waaraan we iedere dag zijn blootgesteld. De choreografie is geïnspireerd op een gedicht van Toon Tellegen.
ENGEL – https://vimeo.com/231623249

Après Danse
Het programma wordt omlijst door videoportretten en een Après Danse, om na te praten met choreografen en dansers.

DansClick
Vrijwel alle choreografen die op dit moment het gezicht van de Nederlandse dans bepalen, hebben ooit hun werk in DansClick gepresenteerd: van Ann Van den Broek tot Club Guy & Roni en van Jens Van Daele en Amos Ben-Tal tot Samir Calixto. Het is een springplank van formaat.

€ 17,50Koop tickets
https://www.ecicultuurfabriek.nl/theater/korzo/