terug naar overzicht
events
21 Apr 2018
19:30

Popquiz Roermond

Popzaal

Koop op tijd je groepsticket in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen, want er is een maximum aantal plaatsen. De kosten bedragen € 20,- per team met maximaal 4 personen. Ticket gekocht? Vergeet dan niet je team aan te melden via popquizroermond@gmail.com!

Muziekkenners, passionele radioluisteraars en mee-lallers: opgelet!

Op 21 april 2018 kun je plaatjes en artiesten raden van de 80’s tot nu tijdens de Popquiz Roermond in de ECI. Herken die hit waarop je helemaal los ging of wordt herinnerd aan die ene vergeten artiest.Vraag familie, vrienden en collega’s en stel je dreamteam samen. Je zult versteld staan van wat je allemaal weet. Je ogen en oren worden muzikaal geprikkeld en verrast met video’s, live muziek en een voorleesronde van songteksten. Ook je creatieve geest wordt gestimuleerd! Er zijn veel en vette prijzen te winnen dankzij diverse gulle sponsoren!

Aan de inwendige mens is ook gedacht, bijvoorbeeld met gratis quizhapjes! Daarnaast kunt u voor een alcoholische versnapering natuurlijk ook altijd terecht bij de speciale bierkaart van de ECI. Mensen die het leuk vinden om alleen komen te kijken, zijn uiteraard ook welkom (gratis).

€ 20,= per team van 4 pers.Koop tickets
https://www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/popquiz-roermond/