terug naar overzicht
concert
16 Feb 2018
21:00

Rhoda Scott, Benjamin Herman & Ries Doms

Popzaal

Scott dankt de eerder genoemde, frappante bijnaam aan haar kindertijd. Als 7-jarige domineesdochter betrad ze het orgel, waarbij ze eerst haar schoenen uitdeed. Tegenwoordig speelt ze niet anders, maar nog altijd met immer veel passie en spelplezier. Rhoda Scott wordt niet voor niets beschouwd als één van de laatste, levende legendes op het Hammondorgel.

Speciaal en alleen voor Nederland wordt Rhoda Scott bijgestaan door twee van Nederlands beste muzikanten. Zo zal zij het podium betreden met de beroemde saxofonist Benjamin Herman, bekend van zowel zijn solowerk als de bigband New Cool Collective. De ritmische trein wordt live op gang gebracht door niemand minder dan Ries Doms, bekend van de Nederpop-band The Kik. Een liveshow die nog nooit vertoond is en maar eenmaal te zien is: daar moet je bij zijn!

Op 16 februari toveren we de ECI cultuurfabriek om tot een heuse jazzclub. Naast Rhoda Scott, Benjamin Herman & Ries Doms treden namelijk Jo Didderen & L’Equipe de Rêve en Mike Roelofs op. Het belooft een avond vol toetsenisten van wereldformaat te worden, met tussendoor en na de concerten muziek om op te dansen van The Celluloid Gurus

€ 21,00Koop tickets
https://www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/rhoda-scott-benjamin-herman-ries-doms/